Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Iniciatives Alternatives al barri de Porta. Ruta per conèixer-las.

Nou Barris
El barri de Porta va ser durant molt temps un territori rural entre Sant Andreu i Horta, és a partir del segle XIX quan es comença a poblar i especialment a partir dels anys 60. Un barri amb importants moviments veïnals entre els anys 70-80, però... De quina manera avança en el compromís del teixit social i empresarial cap a la sostenibilitat i la cultura col·laborativa? Que espais d'intercanvi, participació i trobada comunitària al territori disposa?

L'objectiu  del recorregut és descobrir i visualitzar la feina realitzada per entitats, col·lectius i veïns del barri, on els seus protagonistes contestaran aquestes preguntes
Com són els espais alternatius del barri?
Quin son els seus objectius?
Com s´organitzen? Qui hi ha al darrere?
Com puc participar?
 
Recollirem les experiències i el coneixement de l' entorn per fomentar el comportament responsable, amb vocació de millorar la sostenibilitat de Barcelona.

Reconeixent els beneficis socials, ambientals, comunitaris i d'implicació ciutadana com processos de millora en el barri.