Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Curs de guiatge i interpretació de la natura de la mà del Mapa B+S

25-07-2017

Entre el 6 i el 14 de juliol es va realitzar el Curs de formació de guies de Natura i eines d’interpretació del Patrimoni Natural, organitzat pel Districte de Sants-Montjuïc.

El curs forma part de la proposta de capacitació de persones que es troben sense feina i l’objectiu era donar habilitats i informació pràctica als participants per afavorir la seva integració laboral i social als barris que formen part de la muntanya.​ Els usuaris van rebre el Certificat d’Intèrpret Europe com a guia intèrpret del patrimoni natural que els hi permet retornar els seus coneixements a les entitats dels barris del Districte, fent guiatges.

La durada va ser de 8 dies i es va dur a terme gràcies a l’empresa especialitzada Naturalwalks en la part d’interpretació de la Natura i guiatge, a Oriol Granados, historiador del Centre d'Estudis Montjuïc, en l’àmbit de cultura i història i a Barcelona Activa en l’orientació i inserció laboral.

Aquest projecte pilot va sorgir arrel de l’elaboració del recorregut per Montjuïc que forma part del Mapa de Barcelona + Sostenible i de la col·laboració amb les institucions i administració del barri.
 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats