Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Les experiències dels comerços sostenibles de Barcelona

30-01-2017

Les experiències dels comerços sostenibles de Barcelona

La iniciativa Comerç Verd, Comerç + Sostenible (impulsada per Rezero i l'Ajuntament de Barcelona) té l'objectiu de difondre experiències sostenibles de comerços, que serveixin d'inspiració perquè altres comerços les posin en pràctica i així millorar el seu compromís social i ambiental, i guanyar nous clients. 

D'aquesta manera s'han elaborat uns vídeos amb l'ajuda de la productora FORMA I&M per a que siguin els mateixos comerciants en primera persona que ens expliquin i comparteixin les inciatives sostenibles que estan duent a terme i el per què d'elles. 

Podeu veure tots els vídeos aquí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLyaR-_lDZWdzcFEkarzzzGQ-8zSroqQzl

Per altra banda, tindrem unes fitxes amb les diverses experiències dissenyades per en Xevi Riera i amb fotografies de Marta Amat que explicaran mesura per mesura què es pot fer i quines avantatges pel mateix comerç, pel client i per la ciutat.

Aquesta iniciativa ha estat una retorbada entre dos projectes que han confluït de forma natural a la ciutat de Barcelona. Per una banda, tenim el Comerç Verd, que impulsem des de Rezero, que es tracta d'una Xarxa que funciona per tota Catalunya i que difon aquells comerços que tenen una oferta respectuosa amb el medi ambient; de tal manera que es dóna un distintiu d'excel·lència davant el client o la clienta. Per altra banda, el Comerç +Sostenible -dins el programa BCN +Sostenible- ha nascut fa poc i engresca a qualsevol comerç a donar passes, mlagrat siguin petites per a que cada vegada siguin més comerços que tinguin més en compte criteris de sostenibilitat a la ciutat de Barcelona.

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats