Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Fundació Banc dels Aliments

Carrer Motors, 122
Sants - Montjuïc
08040
Barcelona



https://www.bancdelsaliments.org/


Latitude: 2.1451784999999
Longitude: 41.3506672


Facebook
Twitter

  • Espai d'accions per combatre la pobresa alimentària
  • Serveis de suport i ajuda mútua
  • Membre de Barcelona + Sostenible


El Banc dels Aliments de Barcelona està gestionat per una Fundació privada benèfica independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, el principal objectiu de la qual és recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.

Què fa el Banc dels Aliments?

1. La lluita contra el malbaratament i la fam més propera: Els aliments procedeixen bàsicament de la sobreproducció.
2. La primacia de la gratuïtat: Els aliments es reben i es distribueixen gratuïtament.
3. La seguretat d’una distribució justa: La distribució dels aliments es fa a través d’entitats benèfiques homologades, que per la seva relació directa amb les persones necessitades poden assegurar que els aliments arribin al seu destí final.
4. Coordinació i gestió gràcies a la participació de voluntaris. Actualment comptem amb la valuosa col·laboració de més de 219 voluntaris.

Fundació Banc dels Aliments

Carrer Motors, 122
Sants - Montjuïc / La Marina del Prat Vermell
08040 - Barcelona
Com s'hi va?

 https://www.bancdelsaliments.org/ Facebook Twitter
El Banc dels Aliments de Barcelona està gestionat per una Fundació privada benèfica independent, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, el principal objectiu de la qual és recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals perquè els facin arribar a les persones necessitades.

Què fa el Banc dels Aliments?

1. La lluita contra el malbaratament i la fam més propera: Els aliments procedeixen bàsicament de la sobreproducció.
2. La primacia de la gratuïtat: Els aliments es reben i es distribueixen gratuïtament.
3. La seguretat d’una distribució justa: La distribució dels aliments es fa a través d’entitats benèfiques homologades, que per la seva relació directa amb les persones necessitades poden assegurar que els aliments arribin al seu destí final.
4. Coordinació i gestió gràcies a la participació de voluntaris. Actualment comptem amb la valuosa col·laboració de més de 219 voluntaris.