Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Barcelona Sona a la Seu del districte de Ciutat Vella

27-04-2017
Amb motiu del dia mundial de conscienciació envers el soroll La Fàbrica del Sol va coordinar un aixecament sincronitzat dels sons per tota la ciutat.

La seu del districte de Ciutat Vella es troba entre la plaça del Bonsuccés, un espai ple de vianants i turistes que passen i la plaça de Vicenç Martorell, un espai molt més tranquil.
Per anar preparant els participants, es van fer uns petits exercicis d’escolta conscient i es va explicar els instruments de enregistrament i mesurament. A les hores pactades, 18.45 h, 19 h i 19.15 h, es van fer tres gravacions i mesurament amb el sonòmetre: la primera la vam fer al bell mig de la plaça de Vicenç Martorell per agafar el so ambient més general, la segona entre la plaça del Bonsuccès i el carrer Elisabets per gravar el pas dels turistes i l'ambient d'aquests carrers tan vius del Raval i per últim vam gravar el dels engranatges d'un gronxadors del parc infantil.
Tots els enregistraments sonors geolocalitzat en aquest enllaç