Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

Un petit hort ple d'il·lusions

25-05-2017
 Fa uns mesos a la Salle Gràcia vam construir un hort urbà, on els nens i nenes d’Educació Infantil vam  plantar enciams, pèsols, mongetes i pastanagues.
Primerament en petits grups vam haver de moure bé la terra, veure que no hi hagués algun element que pogués perjudicar el creixement de les nostres plantes, quan ja ho vam tenir llest, va arribar l’hora de plantar.
Ens vam arremangar i vam anar per feina, per parelles anàvem trasplantant els planters, amb molta cura, intentant deixar un pam aproximadament de distància perquè quan creixessin no tinguessin problemes d’espai. Una vegada fet teníem tots els planters ben arrenglerats, va ser hora de plantar les llavors de les pastanagues en uns testos propers a l’hort urbà.
Després d’aquesta sessió que tant ens va agradar, va arribar l’observació directa del dia a dia del nostre hort, anàvem veient l’evolució i les necessitats de cada planta, havíem de posar palets perquè les mongetes i els pèsols poguessin créixer bé i així ho vam fer. A més, una altra cosa que vam veure era que moltes famílies o altres alumnes de l’escola no sabien què era el que hi havia plantat, i vam pensar que posar uns rètols identificatius seria una bona solució, i els nens de P5 van preparar uns cartells per resoldre tots els dubtes.
Encara queda esperar una mica per poder recollir el que hem anat plantant, però per nosaltres no només és important el resultat final, sinó tot el procés que estem vivint, realment està sent una molt bona experiència!

Noelia Pastor, mestra d'Educació Infantil de La Salle Gràcia