This site uses our own and third party cookies to improve our services. If you continue to browse, consider accepting its use. 
You can get more information or how to change your browser settings.   Cookies Policy

Festa pel 15è aniversari de l’Aula Ambiental Sagrada Família

10-10-2018

Els propers 19 i 20 d’octubre es celebrarà el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família amb diverses activitats, tallers, debats i d'altres sorpreses.

Portem la cultura de la sostenibilitat als barris de l’Eixample
#15anysAulaAmbiental


L’any 2003, al xamfrà dels Carrers Lepant i Provença s’inaugura el Punt Verd de Barri, i l’Aula Ambiental de Sagrada Família comença les seves activitats i el primer programa de tallers i xerrades ambientals. L’Aula Ambiental i el Punt Verd van ser demandes veïnals canalitzades a través del Fòrum Cívic Sagrada Família, un òrgan de participació d’entitats i veïns i veïnes del barri.

Des d’aleshores l’Aula Ambiental ha mantingut i ampliat els seus serveis adreçats a la ciutadania, a les entitats i la comunitat educativa del Districte, consolidant-se com una referència en educació i sensibilització ambiental a la ciutat.

És per això que els propers 19 i 20 d’octubre es celebrarà el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família.
 
DIVENDRES 19 d’octubre de 18 a 21h

18h: TALLER NEXES: Laboratori de ritmes i dansa. Activitat de dinamització de ball i música per a tots els públics. Música i dansa en directe enfocada a la representació de conceptes ambientals: reutilització, consum responsable, mobilitat sostenible...

19h: L’Aula Ambiental, 15 anys de sostenibilitat al barri. Explicarem breument els 15 anys de tasca de l’equipament al barri: xerrades, tallers, visites escolars al punt verd i l’hort del barri, les festes sostenibles, les sinèrgies amb les entitats i equipaments de l’Eixample. I obrirem el debat plantejant quins reptes en sostenibilitat tenim de cara al futur.
 
19.15h: Diàleg a la fresca amb entitats de l’Eixample: «El canvi per la sostenibilitat des dels barris». Diàleg amb representants de diferents entitats del Districte sobre com s’actua per la sostenibilitat a nivell de barri i els reptes futurs. Entitats convidades: Camí Amic, Plataforma per la Qualitat de l’Aire, El Guaret, Jardins d’Emma, Hort de Fort Pienc i Coopoblet.
Modera: Bruno Sokolowicz, periodista ambiental.
 
DISSABTE 20 d’octubre:

17h: TALLER DE PERCUSSIÓ + EL RITME DELS MENUTS.
Taller de percussió per als més petits “El ritme dels menuts” i taller de percussió amb elements reciclats per a tots els públics.
 
DURANT ELS DOS DIES, en paral·lel a les altres activitats:
Es pintarà un mural amb motius de sostenibilitat, a càrrec de tres artistes gràfics del món del graffiti urbà.
 
             

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Latest Pictures

Recent Stories