Premiat un innovador projecte de càrrega per a cotxes elèctrics

07-07-2015

El projecte SIRVE és en una estació per carregar vehicles elèctrics, que integra el sistema de generació fotovoltaica, el sistema d’emmagatzematge, i fins i tot funcions de suport a la xarxa elèctrica.

Premiat un innovador projecte de càrrega per a cotxes elèctrics
 
El Centre d'Investigació de Recursos i Consums Energètics (CIRCE) de la Universitat de Saragossa ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible per un projecte sobre càrrega de vehicles elèctrics.
 
La iniciativa que els ha fet mereixedors del premi és el projecte SIRVE (Sistemes Integrats de Recàrrega de Vehicle Elèctric) i ha estat finançada pel Ministeri d'Economia i Competitivitat y per la Unió Europea mijançant fons Feder, per promoure el desplegament del vehicle elèctric.
 
El vehicle elèctric és una alternativa neta i còmoda al vehicle amb motor d'explosió, però la difusió del vehicle elèctric podria suposar un problema per a la xarxa de distribució, fonamentalment en baixa tensió. El problema es donaria si es concentren les recàrregues durant els moments de màxim consum elèctric el que podria saturar la xarxa
 
El projecte SIRVE consisteix a desenvolupar i construir una innovadora estació per carregar vehicles elèctrics, que integra en una única unitat el sistema de generació fotovoltaica, el sistema d’emmagatzematge, i fins i tot funcions de suport a la xarxa elèctrica. De fet, l'ús conjunt de sistemes d'emmagatzematge i de generació elèctrica en els SIRVE permet, mitjançant els controls específics adequats, millorar la qualitat de xarxa de la zona en la que s'instal·lin augmentant com a conseqüència la seguretat del subministrament.
 
http://cocheselectricos365.com/no-hay-coche-electrico-sin-id-10453.html
 

5528f8a40a92f4711a8b456a
53962bce0a92f4261f8b45ac
54468e780a92f4ae1f8b4568

Darreres Fotografies

Darrers Relats