BARCELONA SLOW TRAVEL

Carrer de Villar, 23 - 25, entresòl 1
Horta - Guinardó
08041
Barcelona


https://www.barcelonaslowtravel.com/


Latitude: 2.1569221
Longitude: 41.4020458


Facebook
Twitter
Instagram

  • Allotjament i/o servei turístic sostenible
  • Membre de Barcelona + Sostenible


La nostra història comença quan Cristina i Guillermo ens vam conèixer en 2011. La nostra passió pels viatges i el menjar ens va unir i aviat ens trobem viatjant per Àsia. Durant més de 10 mesos, vam passar la major part del temps descobrint les cultures i el menjar locals. Vam aprendre a viatjar d'una altra manera: evitem els llocs turístics i busquem pobles i àrees naturals inexplorades. Ens reunim amb gent local ansiosa per mostrar-nos com vivien, compartien moments increïbles i miraven la vida amb una nova perspectiva. Aquest viatge ens va obrir els ulls als increïbles sabors del menjar local, de temporada i de jardí del darrere que vam poder provar en molts dels llocs que vam visitar, on els productes industrials sovint no estaven disponibles. Quan ens reubicamos a Barcelona el 2012, integrem aquesta nova forma de menjar al nostre estil de vida i al nostre nou projecte de classes de cuina a Barcelona, ​​inspirat en gran mesura per les nostres aventures a l'estranger. De viatgers, ens convertim en amfitrions i convidem a persones de tot el món a cuinar i degustar la nostra cuina regional, utilitzant primer productes frescos, locals i de temporada del nostre mercat local.

Aquesta organització està adherida al compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.
 

BARCELONA SLOW TRAVEL

Carrer de Villar, 23 - 25, entresòl 1
Horta - Guinardó / El Guinardó
08041 - Barcelona
 https://www.barcelonaslowtravel.com/ Facebook Twitter Instagram
La nostra història comença quan Cristina i Guillermo ens vam conèixer en 2011. La nostra passió pels viatges i el menjar ens va unir i aviat ens trobem viatjant per Àsia. Durant més de 10 mesos, vam passar la major part del temps descobrint les cultures i el menjar locals. Vam aprendre a viatjar d'una altra manera: evitem els llocs turístics i busquem pobles i àrees naturals inexplorades. Ens reunim amb gent local ansiosa per mostrar-nos com vivien, compartien moments increïbles i miraven la vida amb una nova perspectiva. Aquest viatge ens va obrir els ulls als increïbles sabors del menjar local, de temporada i de jardí del darrere que vam poder provar en molts dels llocs que vam visitar, on els productes industrials sovint no estaven disponibles. Quan ens reubicamos a Barcelona el 2012, integrem aquesta nova forma de menjar al nostre estil de vida i al nostre nou projecte de classes de cuina a Barcelona, ​​inspirat en gran mesura per les nostres aventures a l'estranger. De viatgers, ens convertim en amfitrions i convidem a persones de tot el món a cuinar i degustar la nostra cuina regional, utilitzant primer productes frescos, locals i de temporada del nostre mercat local.

Aquesta organització està adherida al compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.