Centre Cívic i Espai per a la Gent Gran Baró de Viver

Carrer Quito, 10
Sant Andreu
08030
Barcelona



http://ccivics.bcn.cat/barodeviver


Latitude: 2.2007384
Longitude: 41.4464461


Facebook
Twitter

  • Centre social, cultural o de lleure
  • Edifici sostenible
  • Aljub per reutilitzar aigües pluvials
  • Instal·lació d'energia solar fotovoltaica
  • Coberta verda
  • Membre de Barcelona + Sostenible


Baró de Viver ha estrenat un equipament de proximitat. Es tracta del centre cívic i de l'espai per a gent gran, situats entre els carrers de Quito, Tucuman i Caracas. L'edifici té 1.652 metres quadrats i ha costat 2,6 milions d'euros. Es tracta del primer equipament de Catalunya distingit amb la certificació Leed, que reconeix l'ús eficient que s'hi fa de l'energia.

El nou Centre Cívic Baró de Viver té una coberta vegetal que recull i filtra l’aigua de la pluja, plaques de llum fotovoltaica i molta llum natural. A l’edifici, de planta baixa, hi ha una sala d’actes, sales de tallers, de reunions, espais d’exposicions, un espai per fer exercici físic, cuina i sala d’informàtica.

L’entorn del nou equipament també s’ha reurbanitzat i s’hi ha construït una plaça de 6.033 metres quadrats que disposa de zones de joc infantil, zona verda, circuit d’esports per a joves i gent gran i vuit pistes de petanca. El cost d’aquesta actuació ha estat de gairebé 1,7 milions d’euros. El nou centre cívic està gestionat per l’empresa Puça Espectacles que, fins al juny, ja hi ha programat una cinquantena d’activitats.

Centre Cívic i Espai per a la Gent Gran Baró de Viver

Carrer Quito, 10
Sant Andreu / Baró de Viver
08030 - Barcelona
Com s'hi va?

 http://ccivics.bcn.cat/barodeviver Facebook Twitter
Baró de Viver ha estrenat un equipament de proximitat. Es tracta del centre cívic i de l'espai per a gent gran, situats entre els carrers de Quito, Tucuman i Caracas. L'edifici té 1.652 metres quadrats i ha costat 2,6 milions d'euros. Es tracta del primer equipament de Catalunya distingit amb la certificació Leed, que reconeix l'ús eficient que s'hi fa de l'energia.

El nou Centre Cívic Baró de Viver té una coberta vegetal que recull i filtra l’aigua de la pluja, plaques de llum fotovoltaica i molta llum natural. A l’edifici, de planta baixa, hi ha una sala d’actes, sales de tallers, de reunions, espais d’exposicions, un espai per fer exercici físic, cuina i sala d’informàtica.

L’entorn del nou equipament també s’ha reurbanitzat i s’hi ha construït una plaça de 6.033 metres quadrats que disposa de zones de joc infantil, zona verda, circuit d’esports per a joves i gent gran i vuit pistes de petanca. El cost d’aquesta actuació ha estat de gairebé 1,7 milions d’euros. El nou centre cívic està gestionat per l’empresa Puça Espectacles que, fins al juny, ja hi ha programat una cinquantena d’activitats.