Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. 
Podeu obtenir més informació o bé conèixer com canviar la configuració del seu navegador.   Política de Cookies

El rebost de Sant Andreu

Gran de Sant Andreu, 327
Sant Andreu
08030
Barcelonahttp://www.elrebostdesantandreu.com


Latitude: 2.1892162
Longitude: 41.4373973  • Botiga de productes alimentaris locals o ecològics
  • Botiga amb secció de productes ecològics o de proximitat
  • Botiga on es poden adquirir productes a granelVenda de productes a granel, amb sel·lecció de productes ecológics, de proximitat, locals, socials i sostenibles. Vins a granel de proximitat amb sistema de dipósit d'envasos. Llegums cuits a diari. Ous ecológics, de gallines felices del Montseny. Mel crua del Perelló a granel. Directa de l'apicultor. Gran sel·lecció de tes i herbes a granel. Cistella de verdura de temporada directa de pagès. Cuinats propis. Sabons líquids i en escates a granel. Botiga zero residu, on no es ven cap producte envasat en plástic i es fomenta la reutilització d'envasos, com pots de vidre.

El rebost de Sant Andreu

Gran de Sant Andreu, 327
Sant Andreu / Sant Andreu
08030 - Barcelona
Com s'hi va?

 http://www.elrebostdesantandreu.com

Venda de productes a granel, amb sel·lecció de productes ecológics, de proximitat, locals, socials i sostenibles. Vins a granel de proximitat amb sistema de dipósit d'envasos. Llegums cuits a diari. Ous ecológics, de gallines felices del Montseny. Mel crua del Perelló a granel. Directa de l'apicultor. Gran sel·lecció de tes i herbes a granel. Cistella de verdura de temporada directa de pagès. Cuinats propis. Sabons líquids i en escates a granel. Botiga zero residu, on no es ven cap producte envasat en plástic i es fomenta la reutilització d'envasos, com pots de vidre.

Itineraris que contenen aquest punt d'interès   x 1