GATBLAU Restaurant

Carrer del Comte Borrell, 122, local 2
Eixample
08015
Barcelona


https://gatblaurestaurant.com/


Latitude: 2.1569118
Longitude: 41.3818328



  • Membre de Barcelona + Sostenible
  • Allotjament i/o servei turístic sostenible
  • Entitat que promou l’agroecologia


Quan el 2011 es vam unir al moviment Slowfood, van decidir que la seva seria una cuina «sostenible i saludable, amb ingredients de proximitat, de temporada, ecològics i de comerç just» i es van proposar fer-ho sense renunciar a l’ambició gastronòmica.
Des d’aleshores han anat fent una feina constant de recerca des de l’origen del producte, passant per la cuina i fins a arribar a la taula. Amb aquests criteris treballen, per exemple, perquè la presència vegetal a la seva cuina sigui la que correspon a una dieta sostenible, i que alhora sigui variada, sorprenent, i rica en matisos. Treballen des de l’origen del producte, de costat amb pagesos ecològics locals, que els acompanyen en la seva recerca, recuperant antigues varietats i cultivant-ne expressament per a ells, buscant la singularitat en cada producte. O aprofundint en la complicitat i la coordinació amb els nostres ramaders, exemplars en practiques indispensables per la conservació del medi ambient i la vida rural. O descobrint i cooperant amb viticultors del país que comparteixen els nostres criteris de producció. I a la cuina investigant i perfeccionant tècniques i receptes per a fer arribar tots aquests excel·lents productes de temporada als seus plats amb tot el seu potencial.

Aquesta organització està adherida al compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

 

GATBLAU Restaurant

Carrer del Comte Borrell, 122, local 2
Eixample / La Nova Esquerra de l'Eixample
08015 - Barcelona
 https://gatblaurestaurant.com/
Quan el 2011 es vam unir al moviment Slowfood, van decidir que la seva seria una cuina «sostenible i saludable, amb ingredients de proximitat, de temporada, ecològics i de comerç just» i es van proposar fer-ho sense renunciar a l’ambició gastronòmica.
Des d’aleshores han anat fent una feina constant de recerca des de l’origen del producte, passant per la cuina i fins a arribar a la taula. Amb aquests criteris treballen, per exemple, perquè la presència vegetal a la seva cuina sigui la que correspon a una dieta sostenible, i que alhora sigui variada, sorprenent, i rica en matisos. Treballen des de l’origen del producte, de costat amb pagesos ecològics locals, que els acompanyen en la seva recerca, recuperant antigues varietats i cultivant-ne expressament per a ells, buscant la singularitat en cada producte. O aprofundint en la complicitat i la coordinació amb els nostres ramaders, exemplars en practiques indispensables per la conservació del medi ambient i la vida rural. O descobrint i cooperant amb viticultors del país que comparteixen els nostres criteris de producció. I a la cuina investigant i perfeccionant tècniques i receptes per a fer arribar tots aquests excel·lents productes de temporada als seus plats amb tot el seu potencial.

Aquesta organització està adherida al compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

 

Itineraris que contenen aquest punt d'interès   x 1