La Repartidora

Carrer de Salvà 15
Sants - Montjuïc
08004
Barcelona





Latitude: 2.1665038
Longitude: 41.3740131


Facebook
Twitter
Google+

  • Botiga de productes alimentaris locals o ecològics
  • Botiga amb secció de productes ecològics o de proximitat
  • Botiga on es poden adquirir productes a granel
  • Grup de consum ecològic


La Repartidora, l'agrobotiga orgànica del Poble Sec, és un projecte que té la voluntat d’impulsar un model de consum més responsable amb el medi ambient, la cultura i la salut de les persones.

Són productors de part del producte que venen a la botiga. Cultiven al parc agrari del Baix Llobregat, a Viladecans. Cultiven de forma orgànica, és a dir, que els cultius estan exempts d’adobs i  plaguicides d’origen de síntesi químic i de derivats del petroli. 

També són consumidors i els agrada saber què mengen, d’ón vénen els productes i el mètode segons el qual es cultiven. Procurem que la major part del producte sigui, a banda d’ecològic, de proximitat, de gent que viu en el territori i del territori. 

Una de les seves dèries és la de tractar directament amb els productors ecològics i artesanals. Procuren evitar tant com els és possible les grans distribuïdores i empreses financeres que inverteixen en el sector alimentari ecològic perquè els proporciona beneficis a la empresa, no perquè realment respectin el medi, creguin en les condicions laborals i socials justes, en la producció organitzada responsablement intentant minimitzar el malbaratament alimentari.

La Repartidora

Carrer de Salvà 15
Sants - Montjuïc / El Poble Sec
08004 - Barcelona
 Facebook Twitter Google+
La Repartidora, l'agrobotiga orgànica del Poble Sec, és un projecte que té la voluntat d’impulsar un model de consum més responsable amb el medi ambient, la cultura i la salut de les persones.

Són productors de part del producte que venen a la botiga. Cultiven al parc agrari del Baix Llobregat, a Viladecans. Cultiven de forma orgànica, és a dir, que els cultius estan exempts d’adobs i  plaguicides d’origen de síntesi químic i de derivats del petroli. 

També són consumidors i els agrada saber què mengen, d’ón vénen els productes i el mètode segons el qual es cultiven. Procurem que la major part del producte sigui, a banda d’ecològic, de proximitat, de gent que viu en el territori i del territori. 

Una de les seves dèries és la de tractar directament amb els productors ecològics i artesanals. Procuren evitar tant com els és possible les grans distribuïdores i empreses financeres que inverteixen en el sector alimentari ecològic perquè els proporciona beneficis a la empresa, no perquè realment respectin el medi, creguin en les condicions laborals i socials justes, en la producció organitzada responsablement intentant minimitzar el malbaratament alimentari.