CROMO: 13_ Font de la Plaça del Comerç

18-11-2020
Aquest és el cromo de la Font de la Plaça del Comerç.
És el número 13 de la col·lecció de cromos del districte de Sant Andreu. 
És de color groc perquè aquest punt pertany a la categoria Instal·lacions ambientals i ecoinnovació del mapa Barcelona+Sostenible.

La cara frontal del cromo mostra la fotografia de la Plaça Can Fabra i al peu de la imatge hi ha les icones més representatives d’aquest punt que són:
1 - Font de beure d'interès patrimonial                           
2 - Parc o jardí públic

Està al mapa de Barcelona + Sostenible perquè té un gran valor natural, cultural, històric i social. Es va construir el 1.888 perè es va reconstruir el 1.907. També crea comunitat perquè la gent es reuneix al voltant de la font i abans de la covid-19 es feien concerts i paradetes. L’aigua que cau de la font es posa en pots de plàstic perquè alguns animals puguin beure (gossos, gats, ocells...).

En l'altra cara del cromo hi ha dues preguntes que fan referència al punt del Mapa Barcelona+Sostenible presentat a la cara frontal.

Primera pregunta:
Quins elements té la font?

Segona pregunta:
Quants anys té aproximadament?

Si contestes almenys a una de les dues preguntes podràs aconseguir més cromos i acabar la teva col·lecció!

Aquest cromo pertany a la primera col·lecció dels CROMOS DEL MAPA BARCELONA+SOSTENIBLE del Districte de Sant Andreu. Aquesta col·lecció ha estat creada per l'alumnat de 5è del curs 2020/21 de l'Escola FEDAC de Sant Andreu.

Si vols saber més sobre aquest projecte visita aquest relat o posa't en contacte amb la Cooperativa Raons.