Ja tenim el contingut dels Cromos del Mapa Barcelona+Sostenible!

24-11-2020
Aquesta setmana els i les alumnes de cinquè de l’escola FEDAC de Sant Andreu per fi ens han presentat els continguts dels seus cromos! 

Aquesta activitat forma part del projecte organitzat per la Cooperativa RaonsEspai Ambiental Cooperativa i Rezero: prova pilot per co-crear la primera col·lecció de Cromos del Mapa Barcelona+Sostenible amb la col·laboració de l'escola FEDAC Sant Andreu que pertany a la xarxa d'Escoles+sostenibles.

L’alumnat, després de realitzar una bona recerca durant setmanes i diversos itineraris pel barri, han recollit tota la informació i l’han ordenat per crear finalment el contingut dels seus cromos.

Així, la primera col·lecció de Cromos del Districte de Sant Andreu conclou amb un total de 14 cromos (el primer és el de la mateixa escola) + 1 cromo del Districte de Nou Barris, que per proximitat al territori també s’ha treballat en aquest projecte.
Cada grup ha presentat la categoria i icones del seu cromo, així com la descripció i les preguntes per al joc, resolent els dubtes dels seus companys, del professorat i de les dinamitzadores de Raons i Espai Ambiental.

Felicitem a tots els i les alumnes que han treballat moltíssim per crear aquesta eina per acostar les iniciatives sostenibles del barri a tots els veïns i veïnes!

Ja estem ansioses per maquetar els cromos i veure’n el resultat final! Aquest any, malauradament, a causa de la situació sanitària excepcional, els cromos no es podran utilitzar com a tal i no es podrà engegar el joc de barri que consistiria en recórrer els punts, contestar les preguntes de cada cromo i aconseguir més cromos per tal d’acabar la col·lecció. Però des de l’escola s’engegaran diverses accions comunicatives per donar a conèixer la col·lecció. almenys entre les famílies de l’escola, i esperem que de cara a l’any vinent es puguin repartir pel territori!