Menjar d'hort SCCL

Carrer Font Honrada, 2
Sants - Montjuïc
08004
Barcelona





Latitude: 2.1557976
Longitude: 41.3744821


Facebook

  • Membre de Barcelona + Sostenible
  • Botiga de productes alimentaris locals o ecològics
  • Compostatge comunitari i escolar
  • Hort urbà comunitari i escolar
  • Empresa responsable
  • Entitat que promou l’agroecologia


La seva missió se centra en 4 propòsits que fan referència a la Responsabilitat Social: Inserció social, sostenibilitat mediambiental i climàtica, ecologia, i innovació. Per l’assoliment d’aquests propòsits es crea a l’any 2018 la cooperativa Menjar d’Hort SCCL, amb el suport del programa d’Economia Social i d’Ateneus Cooperatius. Són una cooperativa d’iniciativa Social i sense ànim de lucre, amb una clara missió social i ambiental, tal com reflecteixen els seus Estatuts.

Els seus serveis i productes són de qualitat i proximitat, elaborats de forma ecològica basant-se en els principis de l’economia circular (energies renovables, gestió de residus, producció de biomassa…). De la mateixa manera, el seu sistema productiu respecta els actuals marcs europeus envers la conservació de la biodiversitat silvestre i cultivada, l’aigua i els sòls, així com les varietats tradicionals i el seu coneixement associat.

Una de les seves motivacions és oferir serveis i productes que ajudin a pal·liar els efectes del canvi climàtic i a revertir la seva tendència actual, per això a més d’aplicar aquests principis, es troben en continua recerca per a innovar i produir espècies tant vegetals com animals adaptades a les altes temperatures i la sequera, optimització de l’aigua de reg, etc.

De res servirien aquestes accions si no vetllesin de la mateixa manera per un comerç just i llocs de treball dignes, promovent la inserció sociolaboral de persones i col·lectius en risc d’exclusió social i la seva formació.

En el seu afany de ser integradors apostem per obrir l’espai productiu a la socialització i relació entre les persones a través de la formació, la meditació, l’alimentació, el treball terapèutic o la recerca interdisciplinar i participativa.

Creuen que és possible fer-ho de forma diferent, promovent d’aquesta manera, un canvi d’hàbits de consum i de paradigma, amb el sector agroalimentari com a eix central.

Menjar d'hort SCCL

Carrer Font Honrada, 2
Sants - Montjuïc / El Poble Sec
08004 - Barcelona
 Facebook
La seva missió se centra en 4 propòsits que fan referència a la Responsabilitat Social: Inserció social, sostenibilitat mediambiental i climàtica, ecologia, i innovació. Per l’assoliment d’aquests propòsits es crea a l’any 2018 la cooperativa Menjar d’Hort SCCL, amb el suport del programa d’Economia Social i d’Ateneus Cooperatius. Són una cooperativa d’iniciativa Social i sense ànim de lucre, amb una clara missió social i ambiental, tal com reflecteixen els seus Estatuts.

Els seus serveis i productes són de qualitat i proximitat, elaborats de forma ecològica basant-se en els principis de l’economia circular (energies renovables, gestió de residus, producció de biomassa…). De la mateixa manera, el seu sistema productiu respecta els actuals marcs europeus envers la conservació de la biodiversitat silvestre i cultivada, l’aigua i els sòls, així com les varietats tradicionals i el seu coneixement associat.

Una de les seves motivacions és oferir serveis i productes que ajudin a pal·liar els efectes del canvi climàtic i a revertir la seva tendència actual, per això a més d’aplicar aquests principis, es troben en continua recerca per a innovar i produir espècies tant vegetals com animals adaptades a les altes temperatures i la sequera, optimització de l’aigua de reg, etc.

De res servirien aquestes accions si no vetllesin de la mateixa manera per un comerç just i llocs de treball dignes, promovent la inserció sociolaboral de persones i col·lectius en risc d’exclusió social i la seva formació.

En el seu afany de ser integradors apostem per obrir l’espai productiu a la socialització i relació entre les persones a través de la formació, la meditació, l’alimentació, el treball terapèutic o la recerca interdisciplinar i participativa.

Creuen que és possible fer-ho de forma diferent, promovent d’aquesta manera, un canvi d’hàbits de consum i de paradigma, amb el sector agroalimentari com a eix central.